Om oss

SEstockholm kunskapsförmedling är Sandra Lindau och Ulrika Falk. Vi är utbildade inom arkeologi, historia, kulturgeografi och samhällsplanering.

Vi har många års erfarenhet av stadsvandringar och föredrag, såväl från vårt eget företag som från Stockholms stadsmuseum och medeltidsmuseum.

SEstockholm sätter fokus på hela staden, såväl innerstad som ytterstad, historisk tid som nutid och framtid. Staden är ständigt föränderlig och vi vill ge perspektiv på den förändringen genom att synliggöra alla epoker och även se dagens debatt och framtidens planer. Hur har staden vuxit fram genom tiderna? Vad kännetecknar dess olika epoker? Vad styr dagens värderingar och vad kommer framtidens stockholmare säga om de val vi gör idag?

SEstockholm räds inte debatten. Vi blandar historiska anekdoter, viktiga händelser, personligheter och byggnader med perspektiv på dagens storstad.

Ta med dina vänner eller kollegor på en underhållande och intressant tur i stan. SEstockholm vandrar i alla Stockholms stadsdelar, både innanför och utanför tullarna.

Ibland passar ett föredrag bättre än en stadsvandring. Vi kommer till ert företag eller förening och berättar om Stockholm till ett fint bildmaterial med både gamla och nya fotografier. Vi kan även lägga upp föredrag enligt era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer!

E-post: info@sestockholm.se
Telefon: 070-779 57 37 alt. 070-777 58 71Share |